Share
Cel mai mare Revelion din țară se anunță la Oncești; Petrecerea va ține ca în povești, trei zile

Cel mai mare Revelion din țară se anunță la Oncești; Petrecerea va ține ca în povești, trei zile

Au mai rămas două zile până când vom păși în noul an. Potrivit unui sondaj realizat lunile trecute, Maramureșul se află în topul destinațiilor turistice preferate pentru Revelion. Românii înclină spre zone recunoscute pentru peisajele spectaculoase şi tradiţiile frumoase, care încă se păstrează de zeci de ani.

O localitate din județul nostru anunță că organizează cel mai mare Revelion din țară. Este vorba despre Oncești, locul unde tradițiile, portul și obiceiurile încă se păstrează.

Evenimentul se va desfășura la Casa de Petrecere a Moroşenilor, o sală cu o capacitate de 1.000 de persoane. Primarul Matei Godja anunță că mai sunt disponibile puține locuri.

An de an, în Oncești se organizează petreceri de poveste în noaptea dintre ani. Mâncărurile și băuturile alese satisfac de fiecare dată papilele gustative ale participanților, iar muzica live este diversificată.

Petrecerea de la Oncești va ține trei zile: 30 decembrie – tăierea porcului, 31 decembrie – petrecerea de Revelion 2014 și 1 ianuarie – Sfântul Vasile. Vor fi prezenți artiști de renume: Leo de la Roșiori, Găvrilă, Laura Olteanu, Bogdan Bizău, Victoria Bizău, Adrian Dis, Adriana Antoni, Vasile Iura, Roberta Selagea, DJ Mario Dunca, Neluțu Godja, Dana Teleptean, Marinel și Andrei Petreuș, dar și mulți alți invitați surpriză.

În cadrul evenimentului va avea loc și un stand tradițional, foc de tabără și, bineînțeles, nelipsitul foc de artificii.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu