Share
Cazul care a șocat profund toată România: Mesaj important lansat de membrii familiei! Ana Oros Dărăban, înmormântată curând acasă!

Cazul care a șocat profund toată România: Mesaj important lansat de membrii familiei! Ana Oros Dărăban, înmormântată curând acasă!

Cazul care a șocat profund toată România: Mesaj important lansat de membrii familiei! Ana Oros Dărăban, înmormântată curând acasă!

Soțul Anei Oros Dărăban a postat pe Facebook un mesaj emoţionant: ”Mi-e dor de tine, Ana! Păşeşte în Lumina Lui! Ne vom întâlni acolo mai târziu şi vom mai râde încă o dată cu toţii”, arată acesta.

”Este un moment extrem de greu pentru familia Anei, pentru toţi prietenii şi cunoscuţii ei. Apreciem atenţia şi dorinţa de a mediatiza acest caz, însă, vă adresăm rugămintea de a ne înţelege durerea şi mai ales faptul că membrii familiei nu au puterea de a da, în aceste momente, declaraţii presei şi reprezentanţilor mass media. Din aceste motive, vă rugăm să ne respectaţi aceste momente îndurerate, de o deosebită încărcătură emoţională. Sperăm ca în viitorul cel mai apropiat să nu mai existe astfel de evenimente, cu pierderi de vieţi omeneşti, victime ale atacurilor canine, într-o societate civilizată, aliniată la valorile europene şi internaţionale cele mai înalte”, arată familia Anei Oros Dărăban, prin intermediul Asociației  Initiativa pentru Responsabilitate Civiă pentru Victimele Atacurilor Canine.

„Cel mai probabil, în cursul zilei de miercuri (a doua parte a zilei) și joi (toată ziua), săptămâna curentă, prietenii și cunoscuții Anei îi pot aduce un ultim omagiu in București. Locația va fi confirmată miercuri, în prima parte a zilei. Preotul va fi prezent pentru priveghere în ziua de joi. Ana va fi înmormântată creștinește în orașul ei natal, Baia Mare, în cursul zilei de sâmbătă. Vă rog să înțelegeți complexitatea situației și faptul că nu pot confirma cu f mare precizie exactitatea datelor ptr că sunt f multe lucruri de rezolvat, iar membrii apropiați ai familiei trebuie reuniți din foarte multe locații, unele foarte îndepărtate. Întrucât Ana va fi înmormântată în Baia Mare si acest lucru va face imposibil din punct de vedere practic transportul unui număr foarte mare de coroane/jerbe funerare, vă rog în numele Anei să țineți cont de acest lucru. O rugăciune este bineprimită și simplă, ca atare sau însoțită de o simplă floare. Voi reveni cu detalii precise în cursul zilei de miercuri. Vă mulțumesc pentru înțelegere și pentru compasiunea arătată Anei în decursul ultimelor zile.Dumnezeu să o odihnească!”. Vom reveni cu amănunte!

DirectMM.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu