Share
Caz de violență juvenilă: În Baia Mare o elevă a unei unități școlare a fost agresată de o tânără. Oamenii legii au demarat acum cercetări!

Caz de violență juvenilă: În Baia Mare o elevă a unei unități școlare a fost agresată de o tânără. Oamenii legii au demarat acum cercetări!

Caz de violență juvenilă! În Baia Mare o elevă a unei unități școlare a fost agresată de o tânără. Oamenii legii au demarat acum cercetări!

Incident astăzi, 19 noiembrie, la Colegiul Tehnic „C.D. Nenițescu” din reședința de județ a Maramureșului, O elevă a fost agresată de o altă tânără de la un alt liceu.

Totul s-a întâmplat la orele prânzului. Eleva de clasa a 11-a nu i-ar fi permis unei alte tinere să pătrundă în incinta sălii de sport a unității de învățământ. Aceasta ar fi procedat exact așa cum a fost instruită de cadrele didactice, mai exact să închidă ușa după ce intră toți elevii la ora de sport. În acel moment, agresoarea, care ar fi elevă la o unitate de învățământ învecinată, și-ar fi ieșit din minți și ar fi vrut să intre cu forța. Văzând că eleva i se împotrivește, tânăra ar fi lovit-o de mai multe ori, fără ca însoțitorii agresoarei să intervină.

Victima a relatat întâmplarea cadrelor didactice, care au luat decizia să anunțe poliția. Oamenii legii au deschis o anchetă. „Astăzi, 19 noiembrie 2021, la ora 13.15, polițiștii de ordine publică din Baia Mare au fost sesizați direct, de către un polițist din cadrul Biroului de Siguranță Școlară, aflat în incinta unei unități de învățământ în timpul serviciului, despre faptul că o elevă a fost agresată fizic la această unitate de învățământ din municipiu. La fața locului, din primele verificări efectuate, polițiștii au constatat că o elevă de 18 ani, în timp ce se afla în incinta unității de învățământ, a fost agresată fizic de o tânără. Eleva de 18 ani a refuzat acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe, faptă prevăzută de art. 193 alin. 1 din Codul Penal”, arată Ionela Cozma, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

C.Ț.

Lasă un comentariu