Share
Cătălin Mureșan de la CT Anghel Saligny, rezultat bun la competiția ”Young Car Mechanic”

Cătălin Mureșan de la CT Anghel Saligny, rezultat bun la competiția ”Young Car Mechanic”

Rezultat promițător al unui elev din Baia Mare la un concurs destinat tinerilor care iubesc mecanica. Acesta a obținut locul 4 la nivel național.

Competiția ”Young Car Mechanic” este o oportunitate unică pentru tinerii pasionați de mecanică, care doresc să-și dezvolte abilitățile și să-și pună talentul la încercare într-un mediu competitiv și stimulativ.

La etapa regională de la Cluj, din perioada 20-21 aprilie 2024, au participat cei 10 elevi din regiunea Transilvania, care au obținut cel mai bun punctaj la prima etapă derulată în 29.03.2024, unde au fost evaluate noțiunile teoretice.

”La prima etapă au fost înscriși peste 400 de elevi de la liceele de profil din țară. Elevul Mureșan Cătălin, elev în clasa a 11-a, la C.T.A. Saligny Baia Mare, a dat dovadă de profesionalism și îndemânare, clasându-se pe locul 4, după parcurgerea probelor teoretice și practice, cu un punctaj foarte bun și un timp de realizare optim. Urmează etapele regionale de la Craiova și Iași în același regim ca și la Cluj, iar primii 10 elevi cu cel mai bun punctaj și timp, vor ajunge în etapa națională. Așteptăm ca și alți elevi pasionați de domeniul auto să se înscrie la specializarea mecanic-auto, să le urmeze exemplu. Felicitări, Cătălin!”, arată reprezentanții colegiului băimărean.

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu