Share
Campania „Vânătoare de cadouri” câștigă noi „aliați”: Gestul Muzeului de Istorie și Arheologie Maramureș

Campania „Vânătoare de cadouri” câștigă noi „aliați”: Gestul Muzeului de Istorie și Arheologie Maramureș

Campania „Vânătoare de cadouri” câștigă noi „aliați”: Gestul Muzeului de Istorie și Arheologie Maramureș

Gest minunat al reprezentanților Muzeului de Istorie și Arheologie Maramureș. Aceștia s-au implicat în acțiunea „Vânătoare de cadouri”.

„Avem un ajutor nesperat de la Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Maramureș. Trei cadouri așteaptă sub bradul lor 3 vânători dornici de aventură și cunoaștere! Dacă mergeți la ei la vânătoare, aveți și intrarea gratuită la expoziții!!! Nu uitați: cine găsește cadoul, trebuie să ascundă un altul și să ne trimită indiciile foto! Împreună facem Baia Mare mai frumoasă!”, arată inițiatoarea Doina Ferenț.

Această campanie cucerește tot mai mulți băimăreni. „Îmi amintesc si acum cu drag de ediția de anul trecut, când zeci de copii s-au întrecut să ajungă primii la darurile ascunse de noi, la zecile de fotografii primite cu darurile ascunse de ei. La fetițele ucrainene care au descoperit pentru prima oară Vânătoarea de Cadouri și au fost plăcut surprinse de punga uriașă cu dulciuri pe care o ascunsese o mămică în Parcul Central. Am făcut împreună cu toți participanții la această campanie o hartă imaginară a celor mai frumoase locuri din orașul nostru, a celor mai vesele parcuri, alei și ferestre. E o experiență de neuitat atât pentru mine, cât și pentru acești copii. Și mă bucur enorm că în peste 100 de case din Baia Mare bradul de Crăciun este împodobit cu ornamentele provenite de la Vânătoarea de Cadouri. E un sentiment de neegalat să știu că am reușit să aducem zâmbete pe fețele atâtor oameni în toți acești ani. Și sunt sigură că această experiență va reverbera în copiii de azi și adulții de mâine. Pentru că generozitatea este molipsitoare. Și avem mare nevoie de oameni cu bun simț, cu simțul datoriei față de orașul în care trăiesc și cu respect față de semenii lor. Urăm tuturor mult succes la Vânătoarea de Cadouri 2023! Am pregătit surprize foarte frumoase pentru toate gusturile și pentru toate vârstele!”, mai arată Doina Ferenț.

C.Ț.

Citește și

Start vânătoarea de cadouri, ediția 5: Băimărenii și veselia de a dărui bucuria armoniei de sărbători; Jocul simplu „al bunătății și generozității”

 


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu