Share
Breaking News: David Popovici cucerește iar aurul!

Breaking News: David Popovici cucerește iar aurul!

Un puști teribil de doar 17 ani are lumea la picioare! Este vorba, evident, de DAVID POPOVICI, iar numele său va fi pe buzele tuturor mulți ani de acum înainte. De azi, în cărțile de istorie ale natației mondiale, numele lui DAVID POPOVICI va fi trecut cu litere imense, de AUR!
Pentru că DAVID POPOVICI este un sportiv IMENS, un CAMPION neprețuit, un OM extrem de INTELIGENT și MODEST, MUNCITOR, un CAMPION MONDIAL, de azi, dublu medaliat cu AUR la Campionatul Mondial.

Pentru că da. Chiar dacă multora nu le vină să creadă, la 17 ani, la prima sa participare la un Campionat Mondial de înot pentru seniori în bazin de 50 de metri, DAVID POPOVICI a cucerit două medalii de AUR.
După succesul de luni, din proba de 200 m liber, azi, 22 iunie 2022, DAVID POPOVICI a cucerit medalia de aur și în proba de 100 m liber. Calificat din serii și din semifinale cu cel mai bun timp, sportivul român a parcurs cele două lungimi de bazin cu timpul de 47.58 de secunde, iar imnul României se va auzi pentru a doua oară în Duna Arena la această ediție a Campionatului Mondial.
Ce poate fi mai frumos pentru acest FABULOS sportiv care este DAVID POPOVICI?

Performanța sa este cu atât mai mare, cu cât, până azi, un singur om a reușit să cucerească medalia de aur în probele de 100 m și 200 m liber la aceiași ediție a unui Campiona Mondial. Este vorba de americanul Jim Montgomery, la chiar prima ediție, în 1973, la Belgrad.

Nu uitați că peste câteva zile, David Popovici, alături de alți sportiv talentați din țara noastră, va evolua acasă, în România, la Campionatul European de înot pentru juniori, găzduit de Complexul Sportiv de Natație Otopeni, în perioada 5-10 iulie 2022!

FELICITĂRI, DAVID!
FELICITĂRI, ADRIAN!
Felicitări întregii echipe, dar și familiei care i-a fost mereu alături lui David!
ROMÂNIA ÎNTREAGĂ ESTE MÂNDRĂ DE VOI!

Federația Română de Natație și Pentatlon Modern


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu