19 decembrie 2013 – La Baia Mare fost inaugurat Atelierul Memorial Gheza Vida - 7 ore în urmă
Două intervenții ale salvamontiștilor maramureșeni în ultimele 24 de ore - 10 ore în urmă
Moș Crăciun, pompierii și dilema de la ISU - 11 ore în urmă
România achită o datorie veche de peste 30 de ani către Statele Unite - 11 ore în urmă
Daruri de la jandarmi pentru copiii unei case de tip familial din Baia Mare - 12 ore în urmă
Jandarmii în vizită la Școala Gimnazială „Vasile Alecsandri” din Baia Mare - 12 ore în urmă
Revoluția Română, 18 decembrie 1989, Timișoara: Ziua tinerilor secerați de gloanțe pe treptele Catedralei - 13 ore în urmă
CS Minaur joacă în deplasare ultimul meci din acest an - 14 ore în urmă
Dansatorii maramureșeni Luca Mădăras Aluaș – Hannah Gomboș, pe prima treaptă a podiumului la Campionatul Național de Clase al României şi la Cupa Mystic - 14 ore în urmă
„Colindăm în Țara Codrului”: Spectacol de colinde la Asuaju de Sus - 14 ore în urmă
Atelierele gastronomice „Gust de Maramureș: din bucătăria bunicii” continuă la Muzeul satului maramureșan din Sighetu Marmației
Miercuri, 27 septembrie, continuă seria atelierelor gastronomice din cadrul proiectului „Gust de Maramureș-rețete tradiționale de pe Valea Vișeului”, proiect co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național și derulat de Muzeul Maramureșan.
Atelierele gastronomice „Gust de Maramureș: din bucătăria bunicii” se vor desfășura sub îndrumarea unor „socăcițe” și îi vor avea ca protagoniști pe copiii de la Centrul Școlar de Educație Incluzivă Sighetu Marmației care vor descoperi modul de preparare și gustul rețetelor tradiționale.
„Ne vom delecta papilele gustative cu macinka (macianca) cu salată de varză și morcovi și vareniki cu dulceață de prune. Vă așteptăm, împreună cu copiii, de la orele 11,00 la Muzeul satului maramureșan „Mihai Dăncuș”(zona gastronomică) să luați parte la prepararea și degustarea bucatelor. Nu siți rușinoși, haidați la masă!” – anunță organizatorii.
















