Share
Arsenal întreg în casa unui tânăr maramureșean

Arsenal întreg în casa unui tânăr maramureșean

Arsenal întreg în casa unui tânăr maramureșean

Miercuri, 12 iulie, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, împreună cu un criminalist din cadrul Poliției Orașului Borșa, sprijiniți de luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au efectuat o percheziție domiciliară, în baza unui mandat de percheziție domiciliară emis de către Judecătoria Dragomirești.

Activitățile au avut loc la imobilul unui tânăr, de 20 de ani, din comuna Săcel. În urma verificărilor efectuate au fost descoperite și indisponibilizate 92 de bile metalice, un pistol metalic, 3 pungi din plastic tip ziplock, ce conțineau bile din plastic și 10 recipiente CO2, toate aferente pistolului, arată reprezentanții Poliției Maramureș.

De asemenea, au fost ridicate o pușcă cu țeavă lungă, neletală cu aer comprimat, calibru 4,5 mm, 1.325 de bucăți diaboluri, o armă confecționată artizanal cu aer comprimat, având pat din lemn, țeavă metalică cu lungimea de 50 de centimetri, prevăzută cu robinet și recipient tip pet cu valvă mecanică pentru încărcarea cu aer comprimat și un proiectil tip cornet cu cui în interiorul țevii, 2 cartușe cu glonț, cu capsele nepercutate, un tub al unui cartuș cu glonț cu capsa percutată de calibru 5,56×45 precum și o lunetă. În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Dragomirești, sub aspectul comiterii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor și contrabandă calificată, arată oficialii IPJ Maramureș.

DirectMM.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu