Share
Arestat preventiv pentru infracțiune gravă, în Maramureș

Arestat preventiv pentru infracțiune gravă, în Maramureș

Arestat preventiv pentru infracțiune gravă, în Maramureș!

Cazul de la Vișeu de Jos, în care un bărbat s-a urcat cu mașina peste cea în care se afla soția cu care se afla în divorț și fiica lor, are urmări.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Maramureş a admis, în data de 09.06.2023, propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 09.06.2023, şi până în data de 08.07.2023, inclusiv, a unui inculpat în vârstă de 31 de ani, cu antecedente penale, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă la omor calificat, prevăzută de art. 32 alin. 1 Cod penal, raportat la art. 188 alin. 1, art. 189 alin. 1 lit. f Cod penal, cu aplicarea art. 199 alin. 1 Cod penal și violență în familie, prevăzută de art. 199 alin. 1 Cod penal, raportat la art. 193 alin. 2 Cod penal.

Pentru a dispune măsura arestării preventive a inculpatului, judecătorul de drepturi şi libertăţi a reținut că, din probe, se conturează suspiciunea rezonabilă că acesta, în data de 5 iunie 2023, în localitatea Vişeu de Jos, aflându-se la volanul unui autoturism de teren, ar fi pătruns intenţionat pe contrasens şi ar fi izbit frontal un autoturism condus de persoana vătămată, pe a cărui banchetă din dreapta-faţă se afla şi fiica celor doi, în vârstă de 9 ani. Imediat după impact, inculpatul ar fi coborât de la volanul autoturismului, ar fi sărit peste capotă şi i-ar fi aplicat lovituri cu pumnii şi picioarele persoanei vătămate, care coborâse din maşină, în urma loviturilor aplicate aceasta suferind leziuni traumatice care necesită pentru vindecare un număr de 11-12 zile de îngrijire medicală. Inculpatul a contestat hotărârea Tribunalului Maramureş, dosarul urmând a fi înaintat Curţii de Apel Cluj pentru soluţionarea căii de atac, arată instanța din Maramureș.

DirectMM.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu