Share
Apel umanitar: Un bărbat din Ungureni a decedat în Italia, de Paști, la un an după fiica sa. Se strâng bani pentru repatriere și pentru familie (FOTO)

Apel umanitar: Un bărbat din Ungureni a decedat în Italia, de Paști, la un an după fiica sa. Se strâng bani pentru repatriere și pentru familie (FOTO)

Durere fără margini pentru o femeie din satul Ungurei, comuna Cupșeni. Fiul acesteia, Aurel Burzo, a decedat în Italia, chiar în a doua zi de Paști.

Dacă pentru majoritatea, sfintele sărbători înseamnă bucurie, revenirea copiilor acasă și mese îmbelșugate, pentru o mamă din Ungureni, aceste sărbători a însemnat o durere care i-a frânt inima: fiul ei de 42 de ani a murit în Italia, zona Sicilia.

Aurel Burzo, fiu al satului Ungureni, a plecat în Occident, cu scopul de a-și crea o viață mai bună. Conform reprezentanților comunității locale din Cupșeni, în urmă cu doi ani s-a căsătorit, a avut o fetiță ca un înger, însă pe care a pierdut-o anul trecut. Acum, de Paști, Dumnezeu l-a luat și pe el de pe pământ, ducându-l lângă fiica lui.

Autoritățile din Cupșeni au lansat un apel umanitar cu scopul de a strânge bani, pentru a-i aduce acasă corpul neînsuflețit și pentru a-l înmormânta creștinește. Astfel, cei care au posibilitatea sunt rugați să vină în sprijinul familiei greu încercate și, din puținul fiecăruia, să poată fi întinsă o mână de ajutor celor aflați acum în necaz. O rugăminte specială a fost lansată către comunitatea de români din Spania, unde sunt cei mai mulți din comună.

Așadar, toți cei care doresc sunt rugați să ducă bani la Primăria Cupșeni, mamei lui (Anuca Burzo) sau în conturile fratelui lui:
în RON: RO76BTRLRONCRT0283111801
Euro. : RO26BTRLEURCRT0283111801
deschis la Banca Transilvania, sucursala Tg Lăpuș, pe numele Burzo Cristian. Pe Aurel Burzo, Dumnezeu să-l ierte, iar familia greu încercată s-o mângâie!

DirectMM.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu