Share
Apel la solidaritate creștină: Protopopiatul Vișeu se va implica în refacerea casei mistuite de flăcări în care și-au pierdut viața trei persoane (FOTO)

Apel la solidaritate creștină: Protopopiatul Vișeu se va implica în refacerea casei mistuite de flăcări în care și-au pierdut viața trei persoane (FOTO)

Dimineața de sâmbătă, 24 aprilie, a adus o tragedie imensă într-o familie din Vișeu de Sus. Casa părintească a fost distrusă în totalitate de un incendiu devastator. În flăcări și-au pierdut viața doi vârstnici și fiul lor.

În prezent, ceilalți fii ai vârstnicilor doresc să refacă locuința părintească, însă, pentru asta, au nevoie de ajutor. Protopopiatul Vișeu și-a anunțat implicarea în acest sens, însă ar fi necesar și sprijin din partea celor cu suflet mare.

“Sâmbătă dimineața, 24 aprilie, s-a produs o tragedie în orașul Vișeu de Sus, în parohia Valea Râului, unde o casă a ars din temelie, în incendiu pierzându-și viața cei trei locatari: Bersan Ioan în vârstă de 89 de ani, soția Ileana în vârstă de 80 de ani și fiul Petru în vârstă de 40 de ani.

Secția de pompieri Vișeu de Sus a intervenit, dar din cauza distanței, a căii de acces dificile și a lipsei apei, casa a fost distrusă total. Din încredințarea și cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Iustin, Episcopul Maramureșului și Sătmarului, prin proiectul social „Construiește o casă, zidește suflete”, Protopopiatul Vișeu se va implica în refacerea casei.

Menționăm că familia Bersan mai are patru copii căsătoriți, care doresc refacerea casei părintești. Cei care doresc să dea o mână de ajutor la reconstrucția casei, sunt rugați să ne contacteze, ca împreună să aducem o mângâiere familie greu încercate si să dăm un exemplu de solidaritate creștină în fața suferinței”, a declarat Pr. Mihai Chira, protopop al Vișeului.

C.Ț.

Citește și

Incendiu criminal în Vișeu de Sus: Trei persoane au fost găsite carbonizate. ISU Maramureș: „Incendiul a fost anunțat târziu de vecini” (VIDEO ȘI FOTO)


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu