Share
Aniversare: Florian Vois, membru al Grupului psaltic „Theologos”, împlinește o frumoasă vârstă; Care este mesajul pentru el

Aniversare: Florian Vois, membru al Grupului psaltic „Theologos”, împlinește o frumoasă vârstă; Care este mesajul pentru el

Azi, 5 iulie, Florian Vois, membru al Grupului psaltic Theologos al Episcopiei Ortodoxe Române a Maramureșului și Sătmarului, împlinește o frumoasă vârstă.

Cu acest prilej, prin intermediul nostru, membrii Grupului psaltic și a Asociației Culturale „Theologos” îi urează multă sănătate, putere de muncă în a răspândi dulceața cântului bizantin în eparhia noastră (și nu numai), bucurii, împliniri și realizări pe toate planurile!

„Florian este un bun exemplu pentru elevii, studenții și autodidacții din zilele noastre. Încă din copilărie, muzica bizantină a devenit pasiunea lui și, după ani și ani, cu mult studiu personal și prin participarea la diferite masterclass-uri a reușit să ajungă la un anumit nivel de abordare și interpretare a psaltichiei. Dar, bineînțeles, acest studiu nu se va termina niciodată pentru că muzica bizantină este într-o continuă trăire în Duhul Sfânt”, a precizat Arhid. Adrian Dobreanu, dirijorul Grupului psaltic.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu