Share
Altercație uriașă pe terasa unui local băimărean

Altercație uriașă pe terasa unui local băimărean

Altercație uriașă pe terasa unui local băimărean

În 17 august a.c., la ora 17.00, Poliția Municipiului Baia Mare a fost sesizată prin apel 112 despre faptul că, pe terasa unui local din municipiu, strada Piața Libertății, s-ar fi produs un scandal.

În urma deplasării la fața locului a mai multor echipaje de ordine publică și din primele verificări efectuate, polițiștii au identificat persoanele care ar fi fost implicate în scandal, respectiv trei bărbați în vârstă de 28, 29 și 32 de ani din Sighetu Marmației, Cavnic și Baia Mare.

Aceștia nu au avut nevoie de îngrijri medicale de specialitate. În urma altercației produsă între aceștia, ar fi fost distruse mai multe bunuri ale localului. În urma activităților de cercetare penală, a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore a doi bărbați de 28 de ani din Sighetu Marmației (pentru tulburarea ordinii și liniștii publice) și 32 de ani din Baia Mare (pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și lovire sau alte violențe). Cercetările continuă în acest caz, sub supravegherea procurorului de caz, mai arată IPJ Maramureș.

DirectMM.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu