Share
Alimentația persoanelor de vârsta a treia, tema unui eveniment organizat de ASSOC

Alimentația persoanelor de vârsta a treia, tema unui eveniment organizat de ASSOC

ASSOC organizează la începutul lunii mai un eveniment de instruire în cadrul proiectului Tast’Age care vizează alimentația vârstnicilor și la care vor fi prezenți specialiști în nutriție. Evenimentul ce va avea loc pe 10 mai 2024 va fi adresat persoanelor interesate să afle detalii despre programele alimentare recomandate seniorilor și cum pot fi ele adaptate pentru prevenirea malnutriției.

„Varietatea are rol important într-o alimentaţie sănătoasă, mai ales pentru vârstnici. Tot atât de important este impactul pe care îl au anumite alimente asupra organismului și psihicului, iar Tast’Age este un proiect Erasmus+ care vizează tocmai promovarea unei alimentaţii sănătoase pentru vârstnici”, arată ASSOC.

Acțiunea face parte din seria TAST’AGE, proiect finanţat de programul european Erasmus+.

Proiectul a fost inițiat de participanți din România, Franța, Grecia și Spania, pentru a găsi soluții la problemele de alimentație pe care le au persoanele ajunse la vârsta a treia.

 

Credit foto: Conacul bunicii Olga


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.



Lasă un comentariu