Share
Adolescenta fugită de acasă și iubitul ei au fost găsiți de polițiști; Se ascundeau într-o garsonieră din orașul Borșa

Adolescenta fugită de acasă și iubitul ei au fost găsiți de polițiști; Se ascundeau într-o garsonieră din orașul Borșa

Noutăți în cazul adolescentei în vârstă de 14 ani din Borșa, plecată voluntar de la domiciliu. Ea a fost găsită de polițiști împreună cu iubitul ei cu 4 ani mai mare într-o garsonieră din oraș.

Garsoniera respectivă a fost utilizată ca loc de ascunzătoare de cei doi tineri îndrăgositiți. În perioada cât a lipsit de la domiciliu, tânăra nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Reamintim faptul că adolescenta și iubitul ei au dispărut în dimineața zilei de 17 mai, atunci când au plecat de acasă. Fata plecase numai cu hainele de pe ea. Mai trebuie să spunem că, în urma materialului publicat de DirectMM.ro, la interval de câteva minute, tânăra și-a contactat mama. A fost primul semn primit de maramureșeancă de la fiica sa în curs de o săptămână.

C.Ț.

Citește și

Exclusiv: Apelul disperat al unei maramureșence: „Alexandra, fata mea, te rog, hai acasă! Vom rezolva toate problemele, numai hai acasă!” (FOTO)

Familia e disperată!: O adolescentă din Borșa, de negăsit de o săptămână, după ce a plecat voluntar de acasă împreună cu iubitul ei (FOTO)

 

 

Lasă un comentariu