Share
Familia e disperată!: O adolescentă din Borșa, de negăsit de o săptămână, după ce a plecat voluntar de acasă împreună cu iubitul ei (FOTO)

Familia e disperată!: O adolescentă din Borșa, de negăsit de o săptămână, după ce a plecat voluntar de acasă împreună cu iubitul ei (FOTO)

Disperare într-o familie din orașul maramureșean Borșa. O adolescentă în vârstă de 14 ani a plecat de acasă în urmă cu o săptămână și de atunci nu se mai știe nimic despre ea. Bănuiala e că ar fi plecat împreună cu iubitul ei, cu patru ani mai mare, care a împlinit vârsta majoratului.

Oamenii legii au demarat o anchetă pentru a afla unde se află tânăra. Există mai multe supoziții, printre care și varianta conform căreia ar fi plecat la rudele băiatului din Banat. Conform unor informații, nu ar fi fost pentru prima dată când cei doi tineri au plecat de acasă. Un episod similar ar fi avut loc la începutul primăverii. Mai trebuie spus că băiatul are același nume ca și fata, unul comun în zona Borșei, motiv pentru care, spun unii apropiați, există posibilitatea ca cei doi să dea impresia că ar fi frați.

„La data de 17 mai, o femeie din Borșa a sesizat poliția prin SNUAU 112 despre faptul că fiica sa, de 14 ani, a plecat voluntar de la domiciliu în cursul nopții. Primele verificări au relevat că nu este pentru prima dată când Timiș Alexandra Dorina a plecat voluntar de la domiciliu, împreună cu prietenul ei, tânăr de 18 ani din Borșa. Când a plecat ultima dată tânăra purta blugi, bluză albă și adidași roșii. Semnalmente: 1.58-1.60 metri, constituție atletică, 45-50kg, păr șaten, lung, ochi căprui, fără semne particulare. Cei care pot oferi informații despre adolescentă sunt rugați să sune la 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție” – a declarat Florina Meteș, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

C.Ț.

Lasă un comentariu