Share
Tragedie la înălțime: Un cioban din Botoșani, găsit decedat în Munții Rodnei. A murit înghețat!

Tragedie la înălțime: Un cioban din Botoșani, găsit decedat în Munții Rodnei. A murit înghețat!

Intervenție cu final nefericit în Munții Rodnei. Salvatorii montani și polițiștii s-au deplasat în zona Puzdrele pentru a recupera corpul neînsuflețit al unui bărbat care a decedat.

În fapt, este vorba despre un bărbat în vârstă de 37 de ani care muncea ca cioban la o stână din apropierea orașului Borșa. Ciudat este faptul că acesta a fost găsit fără încălțăminte și îmbrăcat foarte subțire.

El a fost la muncă sâmbătă, după care a fost găsit la o distanță apreciabilă, de aproximativ patru kilometri de la stână, în această zonă înaltă din Munții Rodnei. Corpul neînsuflețit a fost transportat la morga Spitalului de Recuperare Borșa în vederea efectuării necropsiei.

„Ieri, sâmbătă, 10 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii din Borșa au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la faptul că un bărbat a fost găsit decedat la aproximativ 2 km de Vârful Pietrosul. Întrucât zona în care a fost găsit cadavrul nu este accesibilă autovehiculelor de teren, în cursul zilei de ieri nu a putut fi efectuată cercetarea la fața locului în condiții de siguranță.

Azi, duminică, 11 aprilie, polițiștii împreună cu ajutorul echipelor din cadrul Salvamont Borșa au efectuat cercetarea la fața locului unde au identificat cadavrul ca fiind al unui bărbat de 37 de ani din Botoșani. Pe corpul bărbatului nu au fost identificate urme de violență, fiind transportat la morga spitalului Borșa în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului. Polițiștii continuă cercetările în acest caz”, au declarat reprezentanții IPJ Maramureș.

DirectMM.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu