Share
Adolescent băimărean, căutat intens acum de familie

Adolescent băimărean, căutat intens acum de familie

Adolescent băimărean, căutat intens acum de familie

Un tânăr din Baia Mare este în prezent de negăsit. Familia și polițiștii îl caută. Dacă aveți informații, contactați poliția.

La data de 13 august a.c., polițiștii Municipiului Baia Mare au fost sesizați prin apel 112 de către o femeie de 33 de ani din Baia Mare, cu privire la faptul că, fratele ei minor POP IONUȚ-ALEXANDRU, din Baia Mare, în vârstă de 17 ani, a plecat de la domiciliu la data de 7 august a.c., și până în prezent nu a revenit.

Semnalmente: înălțime – 170 cm, constituţie atletică, greutate 60 kg, culoare păr șaten, contur față oval, culoare ochi verzi, culoare piele albă, mărime nas mijlociu. La momentul plecării, minorul era îmbrăcată cu o bluză de trening de culoare închisă, pantaloni trening negri, adidași negri, iar pe cap o șapcă cu cozoroc de culoare deschisă. Orice persoană care poate oferi informații ce pot conduce la depistarea minorului căutat, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție. IPJ Maramureș arată că acum a primit acordul de mediatizare din partea familiei.

DirectMM.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu