Share
Premierul României, Ludovic Orban, prezent în Maramureș, însoțit de trei miniștri; Care este programul vizitei

Premierul României, Ludovic Orban, prezent în Maramureș, însoțit de trei miniștri; Care este programul vizitei

Prim-ministrul României, Ludovic Orban, se va afla vineri, 29 mai, în județul Maramureș. El va fi însoțit de ministrul Transportului, Lucian Bode, ministrul Economiei, Virgil Popescu, și ministrul Apărării, Nicolae Ciucă.

Mai întâi, premierul se va afla în județul Mureș, unde va participa semnarea contractului de execuție pentru lotul 1 Târgu Mureș-Ungheni și drumul de legătură din secțiunea 1C a autostrăzii Transilvania.

Apoi, va veni în Maramureș, urmând ca la ora 16.00, să efectueze o vizită la fabrica Techtex. La finalul vizitei, premierul va susține declarații de presă. La ora 17.40, premierul, însoțit de cei trei miniștri, va participa la prezentarea proiectului pentru realizarea unei noi fabrici a Grupului Taparo. Cu toate că amplasamentul inițial a fost în Baia Mare, se pare că Grupul Taparo a optat, în cele din urmă, pentru un teren din comuna Cicârlău.

Așadar, scopul vizitei este Grupul Taparo, cel care produce în mod intensiv echipamente medicale, cum ar fi măști de protecție, respectiv combinezoane, halate, bonete și botoși. După finalizarea investiției de la Cicârlău, grupul estimează că va produce măști de protecție: peste 100 de milioane buc/an, halate și combinezoane: 4 milioane buc/an, bonete: 30 milioane buc/an, lenjerii de unică folosință: 7 milioane buc/an, scutece de unică folosință: 15 milioane buc/an, șervețele anti-microbiene: 1 milion pachete/an.

DirectMM.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu