Share
Oficial: Rudolf Stauder, nominalizat pentru funcția de subprefect al județului Maramureș

Oficial: Rudolf Stauder, nominalizat pentru funcția de subprefect al județului Maramureș

Conform organigramei actuale, conducerea Instituției Prefectului Maramureș este alcătuită din prefect și doi subprefecți.

Doi au fost învestiți deja încă de joi, 4 martie: prefectul Vlad-Emanuel Duruș (USR-PLUS) și subprefectul Eniko-Erzsebet Krizsanovszki (UDMR).

Al doilea post de subprefect revine PNL și va fi ocupat de Rudolf Stauder. Anunțul a fost făcut chiar de acesta, pe o rețea de socializare. Rudolf Stauder a mulțumit colegilor din Biroul Permanent Județean al organizației județene pentru încrederea acordată prin nominalizarea la funcția de subprefect a județului.

Noul subprefect a precizat că își va dedica „toată energia și cunoștințele pentru atingerea obiectivelor și proiectelor promise maramureșenilor”. Datele la care va fi numit, respectiv învestit în funcție nu este cunoscută încă, însă estimarea este că se va întâmpla chiar în zilele viitoare. Decizia va fi oficializată prin hotărâre de guvern.

Rudolf Stauder urmează să împlinească 41 ani în 23 martie și este originar din Seini. Este căsătorit și are o fetiță. A studiat la Facultatea de Științe din cadrul Universității de Nord Baia Mare, specializările Economie, respectiv Management. A fost consilier județean în perioada 2016-2020. A fost solistul vocal al formației thrash metal/hardcore Legion atât cât aceasta a fost activă muzicală, adică din 1994 până în 2019.

C.Ț.

 


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.1 Comentariu în această postare

  1. Stefan Cozma

    Acesta o sa cânte , de-o sa ne încânte.

    Răspunde

Lasă un comentariu