Share
Acum totul este oficial: Util pentru maramureșeni și românii toți! Lista completă actualizată a noilor și vechilor măsuri valabile oficial!

Acum totul este oficial: Util pentru maramureșeni și românii toți! Lista completă actualizată a noilor și vechilor măsuri valabile oficial!

Acum totul este oficial!: Util pentru maramureșeni și românii toți! Lista completă actualizată a noilor măsuri valabile de zilele viitoare!

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat în ședința de astăzi, 6 octombrie 2021, Hotărârea numărul 80.  Ea prevede mai multe aspecte.

În primul rând se propune prelungirea stării de alertă și a măsurilor necesar a fi aplicate pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cu menținerea măsurilor adoptate în Hotărârea de Guvern nr. 932 din 9 septembrie 2021, cu modificările și completările ulterioare, se arată într-un comunicat de presă.

Rămân în vigoare aceleași restricții – masca de protecție este obligatorie în spații închise, în transportul în comun și în loculrile publice aglomerate, conform documentului emis de Comitetul Național pentru Situații de Urgență, care pare a fi doar o formalitate. Practic era de așteptat în actualul context epidemiologic din țara noastră. Evenimentele publice și private se desfășoară în același condiții ca și până acum, în funcție de incidența cazurilor de COVID-19. Numărul de persoane este limitat în funcție de scenariul în care se află fiecare localitate, cu excepția cazului în care toți participanții sunt vaccinați. Vezi decizia AICI! Vezi măsurile AICI!

Guvernul a aprobat prelungirea stării de alertă cu 30 de zile, a anunţat, miercuri, premierul interimar Florin Cîţu. „În şedinţa de Guvern de astăzi mai multe hotărâri au fost aprobate, printre care prelungirea stării de alertă”, a precizat premierul demis Florin Cîţu.

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu