Share
Acum a devenit oficial: Alexandru Oros este acum managerul Spitalului Județean Baia Mare! Reacția sa după ce a fost declarat câștigător înaintea contestațiilor

Acum a devenit oficial: Alexandru Oros este acum managerul Spitalului Județean Baia Mare! Reacția sa după ce a fost declarat câștigător înaintea contestațiilor

Acum a devenit oficial!Alexandru Oros este acum managerul Spitalului Județean Baia Mare! Reacția sa după ce a fost declarat câștigător înaintea contestațiilor!

Așa cum probabil era de așteptat, Alexandru Oros, susținut în mod evident de PNL, a câștigat concursul de ocupare a funcției de manager al Spitalului Județean „Dr. Constantin Opriș”.

Cel puțin teoretic, a avut o concurență grea. Al doilea clasat a fost chiar șeful DSP Maramureș, Rareș Pop, membru ANCMS și medic UPU. În cursă s-au mai înscris și Filip Tănase, auditor în cadrul Structurii de Management al Calității, chiar și comandant al Centrului Medical Judeţean M.I. Maramureș, respectiv Mădălina Câmpean, economist în cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie “Dr. Nicolae Rușdea” Baia Mare.

Dar balanța s-a înclinat tot către favorit. Alexandru Oros a fost declarat învingător, momentan. Doar că se pot depune contestații până cel tărziu la data de 7 octombrie 2021, ora 13.00. Soluționarea contestațiilor este programată pentru data 8 octombrie 2021, ora 14.00, respectiv afișarea rezultatelor finale va avea loc în 8 octombrie 2021, ora 15.00. Cert este faptul că nu putem spune că s-ar fi schimbat prea multe față de lunile anterioare, dat fiind faptul că Alexandru Oros, jurist de profesie și fost manager al Spitalului Municipal Sighetu Marmației, a fost interimar la cea mai mare unitate medicală din Maramureș.

„Adevărul este că practic nu s-a schimbat cu nimic. Viziunea mea este aceeași. Doresc îmbunătățirea serviciilor pe care le oferă Spitalului Județean Baia Mare”, arată pentru DirectMMl.ro succint Alexandru Oros. El va conduce unitatea medicală dacă eventualele contestații îi vor fi favorabil soluționate. Doar că în prezent, Spitalul Județean se află în prima linie a luptei anti-COVID-19. „Recomand cetățenilor vaccinarea, pentru că doar așa vom preveni cazurile grave. Secția ATI de 19 paturi este plină. Pe secția tampon, din 70 paturi, 9 sunt libere, iar la Pediatrie COVID-19, din 9 paturi, 5 sunt confirmați și 4 suspecți. Așadar fac apel la înțelepciunea oamenilor să se vaccineze”, mai arată Alexandru Oros.

C.Ț.

Lasă un comentariu