Share
Activitatea Inspecției de Prevenire a ISU Maramureș!

Activitatea Inspecției de Prevenire a ISU Maramureș!

Activitatea Inspecției de Prevenire a ISU Maramureș!

Personalul Inspecției de Prevenire din cadrul I.S.U. Maramureș a efectuat, în intervalul 18.04-26.04.2023, 36 de controale la unități de comerț, unități de învățământ, unități sanitare, de depozitare și adiministrativ teritoriale, arată ISU Maramureș.

Printre neregulile cel mai des întâlnite în timpul acestor controale, pe linia respectării normelor legale referitoare la apărarea împotriva incendiilor, au fost cele legate de blocarea căilor de evacuare, de neefectuarea mentenanței la mijloacele tehnice de apărare împotriva incendiilor, neafișarea planurilor de evacuare a persoanelor, respectiv de exploatarea necorespunzătoare a instalațiilor electrice.

Ca urmare a neregulilor constatate, personalul Inspecției a aplicat 271 de sancțiuni, din care 235 de avertismente și 36 amenzi în cuantum de 248.000 de lei. Tot în aceeași perioadă, personalul ISU Maramureș a desfășurat 56 de acțiuni de educare preventivă, în cadrul cărora au fost prezentate măsuri de prevenire a diverselor situații de urgență, precum și modul de comportare pe timpul situațiilor de urgență, mai arată ISU Maramureș.

C.Ț.

 


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu