Share
Încă un accident, parcă nu se mai termină

Încă un accident, parcă nu se mai termină

În seara zilei de 29 iulie, o tânără de 26 de ani, din Baia Sprie conducea un autoturism dinspre strada 8 Martie spre strada Forestierilor. Pe la 21.30 a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu un autoturism care circula regulamentar din sens opus. Ca urmare a accidentului,  pasagera din autoturismul acroşat – o femeie însărcinată, în vârstă de 30 de ani din municipiul Vaslui – a suferit leziuni şi a fost transportată la spital, unde a rămas internată pentru îngrijiri medicale. Şi conducătoarea auto a suferit leziuni uşoare, dar nu a necesitat internarea.

Conducătorii auto implicaţi în accident au fost testaţi cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul conducătoarei auto care a provocat accidentul. Din verificările efectuate s-a stabilit că tânăra nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere a unui vehicul sub influența alcoolului și conducere auto fără permis.

Sursa foto: Facebook / Radare Maramureș (Răzvan Andrei)


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu