Share
Violență domestică: Un bărbat și-a amenințat fiica cu un topor; Probleme au fost și în alte familii

Violență domestică: Un bărbat și-a amenințat fiica cu un topor; Probleme au fost și în alte familii

În 12 ianuarie, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Rozavlea au fost sesizați că o femeie din localitate este amenințată.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 61 de ani și-ar fi amenințat fiica având un topor în mână.

În cauză, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului și efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de amenințare.

De asemenea, la ora 16.20, polițiștii din Săcel au fost sesizați prin plângere de un bărbat de 72 de ani din comună că a fost victima unei agresiuni.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat că în aceeași zi, în jurul orei 03.00, iar în urma unor discuții în contradictoriu cu nepotul său, un bărbat de 29 de ani, ar fi fost agresat fizic de către acesta.

În cauză, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului de 29 de ani și efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie.

Totodată, la ora 12.30, polițiștii din Ulmeni au fost sesizați telefonic de o femeie de 58 de ani, din Chelința, că soțul său, un bărbat de 61 de ani, a revenit la locuința comună încălcând prevederile ordinului de protecţie emis de către Judecătoria Baia Mare.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încălcarea ordinului de protecție.

Publicat în:

Lasă un comentariu