Share
Valea Vișeului: Împușcături și 4.500 de pachete cu țigări de contrabandă confiscate; Bărbații s-au aruncat în apa râului Tisa

Valea Vișeului: Împușcături și 4.500 de pachete cu țigări de contrabandă confiscate; Bărbații s-au aruncat în apa râului Tisa

Duminică, 17 octombrie, la nivelul Sectorului Poliției de Frontieră Valea Vișeului s-a declanșat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii contrabandei cu țigări, în zona de competență.

Astfel, în jurul orei 5.30, pe direcția localității Valea Vișeului, polițiștii de frontieră au observat două persoane care transportau colete voluminoase de la frontiera de stat spre interiorul țării.

Persoanele în cauză au fost somate să se oprească, însă acestea au abandonat baxurile si au fugit spre teritoriul ucrainean, moment în care polițiștii au tras un foc de avertisment în plan vertical, conform prevederilor legale, însă acestea tot nu s-au oprit, s-au aruncat în apa râului Tisa, întorcându-se înot în Ucraina.

În cel mai scurt timp, au fost anunțate și autoritățile statului vecin, în vederea cercetării în comun a evenimentului, iar în urma inventarierii coletelor s-a constatat că acestea conțin 4.500 pachete țigări, în valoare de 52.650 lei.

Întreaga cantitate de țigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar în cauză se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă și trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Publicat în:

Lasă un comentariu