Share
Percheziții domiciliare: Arme, muniție, trofee de animale și detector de metale, găsite în casa unui bărbat din Lăpuș (FOTO)

Percheziții domiciliare: Arme, muniție, trofee de animale și detector de metale, găsite în casa unui bărbat din Lăpuș (FOTO)

Zi cu ghinion pentru un bărbat din Lăpuș, care s-a trezit cu oamenii legii în gospodărie. Aceștia au descoperit un întreg arsenal în gospodăria omului.

Mai exact, este vorba despre arme, muniție, trofee de animale, dar și un detector de metale. Toate au fost confiscate de polițiștii maramureșeni, cu această ocazie.

„Joi, 29 aprilie, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi si Substanțe Periculoase, împreună cu polițiști din cadrul Postului de Poliție Lăpuș, sprijiniți de lucrătorii S.A.S. și cei ai Serviciului criminalistic au efectuat două percheziții domiciliare la imobile ale unui bărbat de 38 ani din Lăpuș.

Cu această ocazie au fost identificate și indisponibilizate, ca deținute fără drept: două arme letale, un revolver a cărui marcă și calibru nu au putut fi identificate, o armă neletală de tir sportiv cu aer comprimat, o țeavă ghintuită, o arbaletă, un dispozitiv de vedere/ochire pe timp de noapte, 573 cartușe de diferite calibre, 9 săgeți, opt trofee de căprior, 5 piei de mistreț, două piei de urs, două piei de cerb, o piele de castor, o piele de lup, o piele cu pene, ale unui fazan, un trofeu urs, un trofeu de cerb, un trofeu cerb cu craniu, 4 kg carne de mistreț și un detector de metale.

În continuare, polițiștii continuă cercetări asupra bărbatului de 38 ani, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș, în stare de libertate, sub aspectul comiterii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor”, au explicat reprezentanții IPJ Maramureș.

DirectMM.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu