Share
O mașină de Maramureș a provocat un accident în lanț, după care s-a oprit chiar în gardul unui atelier auto (GALERIE FOTO)

O mașină de Maramureș a provocat un accident în lanț, după care s-a oprit chiar în gardul unui atelier auto (GALERIE FOTO)

O Dacia Logan înmatriculată în Maramureș a fost implicată, azi,  într-un accident în lanț, petrecut la ieșirea din Carei înspre Oradea. Au mai fost implicate încă trei mașini. Din totalul de patru,  trei dintre ele au ieșit de pe carosabil. Primele cercetări arată că șoferul Daciei nu s-ar fi asigurat la un viraj la stânga și a intrat în coliziune cu un BMW.  Dacia Logan s-a oprit chiar în gardul unui atelier auto (chiar va avea nevoie de reparații), iar BMW-ul  –  într-un cap de pod. Un Hyundai a frânat de urgență pentru a evita situația creată, dar a fost lovit de mașina din spate și proiectat în șanț. A fost mare desfășurare de forțe: trei echipaje cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD și două mașini ale Serviciului de ambulanțe. O persoană a fost extrasă  din mașină numai după operațiunea de descarcerare. Șoferul autoturismul Dacia Logan a fost rănit, iar  îngrijiri medicale semnificative a mai necesitat un pasager aflat în BMW. Polițiștii au constatat cu certitudine că niciunul dintre șoferi nu a consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan – precizează presasm.ro

Sursă și foto: presasm.ro

 

Publicat în:

Lasă un comentariu