Share
Noaptea trăznăilor: Urmărire ca-n filme cu sirene prin Baia Mare pentru prinderea unui șofer indisciplinat (FOTO)

Noaptea trăznăilor: Urmărire ca-n filme cu sirene prin Baia Mare pentru prinderea unui șofer indisciplinat (FOTO)

Situație ciudată în noaptea de sâmbătă spre duminică, în Baia Mare. Un șofer a fost, la propriu, fugărit de poliție, pe principalele bulevarde din municipiu. L-au oprit pe individ la intersecția străzilor Motorului cu Mărgeanului, abia după ce forțele de intervenție l-au blocat.

„Polițiștii băimăreni aflați în misiune aseară au procedat la oprirea regulamentară pentru verificări a unui autoturism care se afla în trafic peraza municipiului reședință de județ. Conducătorul auto nu a oprit autoturismul la semnalele regulamentare și și-a continuat deplasarea. Polițiștii au trecut la urmărirea și oprirea autoturismului pe o stradă.

În acesta se aflau trei persoane care aveau asupra lor actele de identitate, permisul de conducere și certificatul de înmatriculare al autoturismului, dar nu au putut justifica prezența în trafic și nu au deținut declarații pe propria răspundere. Pentru nerespectarea prevederilor Ordonanței Militare nr.3/2020 cu privire la interzicerea părăsirii locuinței/gospodăriei, cele trei persoane au fost sancționate contravențional” – a declarat Florina Meteș, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu