Share
Infracțiuni rutiere depistate zilnic în Maramureș; Unii au alcoolemie, viteză, iar alții sunt fără permis

Infracțiuni rutiere depistate zilnic în Maramureș; Unii au alcoolemie, viteză, iar alții sunt fără permis

Vineri, 22 decembrie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control pe DN 1C, pe raza localității Buciumi, un autoturism care circula cu o viteză de 91 km/h.

La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat de 28 de ani, din Cluj Napoca, care figura cu dreptul de a conduce suspendat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru savârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Totodată, polițiștii din Sighetu Marmației, în timp ce efectuau serviciul de patrulare pe strada Dragoș Vodă din municipiu, au oprit pentru control un autoturism, la volanul căruia au identificat un bărbat de 64 de ani, din satul Luna de Jos, județul Cluj.

Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital în vederea recoltării de mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii  infracţiunii de conducere auto sub influenţa alcoolului.

De asemenea, polițiștii rutieri din Şomcuta Mare, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza localității Ciolt, au oprit în trafic un autoturism, la volanul căruia au identificat un bărbat de 34 de ani, din Șomcuta Mare.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, au constatat că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză polițiștii au întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere și continuă cercetările.

Publicat în:

Lasă un comentariu