Share
În Baia Mare: Șapte autovehicule avariate într-un accident rutier; La volan era o tânără fără permis și care consumase alcool

În Baia Mare: Șapte autovehicule avariate într-un accident rutier; La volan era o tânără fără permis și care consumase alcool

Azi-noapte, la ora 23.16, polițiștii Biroului Rutier Baia Mare au fost sesizați prin apel 112 că un autoturism a accidentat mai multe autoturisme parcate pe strada Gării din municipiu.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat pe strada Gării autoturismul în cauză care ar fi produs evenimentul rutier și alte șase autoturisme avariate, care se aflau parcate regulamentar în dreptul unor imobile.

Ulterior, la fața locului s-a prezentat o tânără de 20 de ani, din Baia Mare, care a declarat că ea a condus autoturismul, iar după aceea ar fi părăsit locul producerii evenimentului rutier.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că tânăra de 20 de ani nu deține permis de conducere.

Totodată, tânăra a fost testată alcoolscopic, rezultatul fiind 0,34 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor și cauzelor producerii evenimentului rutier și au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Foto – Radare Maramureș (David Dwd)

Publicat în:

Lasă un comentariu