Share
Impulsivitatea te poate conduce după gratii!: Maramureșeanul care și-a bătut concubina și a fost și prins conducând cu permisul suspendat se află în arest

Impulsivitatea te poate conduce după gratii!: Maramureșeanul care și-a bătut concubina și a fost și prins conducând cu permisul suspendat se află în arest

Două infracțiuni total diferite „i-au asigurat” unui maramureșean „un sejur” nedorit în arest preventiv.

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare au dispus, la data de 10.03.2021, punerea în mișcare a acțiunii penale împotriva inculpatului C.C.N. pentru săvârşirea infracţiunilor de violență în familie, prevăzută de art. 199 alin. 1 Cod penal, raportat la art. 193 alin. 2 Cod penal și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia i-a fost anulat permisul de conducere, prevăzută de art. 335 alin. 2 Cod penal, fapte comise în concurs și în stare de recidivă.

La data de 10.03.2021 faţă de inculpatul C.C.N. a fost luată măsura reţinerii pe o durată de 24 de ore. Probatoriul administrat în cauză a relevat faptul că inculpatul C.C.N., la data de 09.03.2021, în jurul orei 16:00, a exercitat acte de violență asupra concubinei sale, în timp ce se aflau în locuința comună situată pe raza municipiului Baia Mare, cauzându-i acesteia leziuni care necesită pentru vindecare un număr de 4-5 de zile de îngrijiri medicale, au arătat reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare.

De asemenea, la data de 10.03.2021, în jurul orei 12:30, inculpatul C.C.N. a condus un autoturism pe raza municipiului Baia Mare, deși permisul de conducere îi era anulat, încă din data de 23.09.2019. La data de 11.03.2021, dosarul a fost înaintat instanţei cu propunere de arestare preventivă a inculpatului pentru 30 de zile, cerere admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Baia Mare. Oamenii legii au precizat faptul că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

DirectMM.ro

Lasă un comentariu