Share
Ghinionul infractorilor: Un jandarm care păzea o secție de votare din Baia Mare a prins doi hoți de cupru

Ghinionul infractorilor: Un jandarm care păzea o secție de votare din Baia Mare a prins doi hoți de cupru

Dacă e zi de votare, nu înseamnă că toate preocupările se îndreaptă către procesul electoral. Doi hoți de cupru au fost prinși de un jandarm aflat la job pentru a asigura buna desfășurare a scrutinului.

În fapt, astăzi, în jurul orelor 10.30, subofițerul jandarm care se afla în executarea misiunii de asigurare a ordinii publice în zona unei secții de votare de pe bulevardul Republicii din municipiul Baia Mare, a observat două persoane de sex masculin care aveau asupra lor un bagaj suspect.

„Colegul nostru a solicitat sprijin echipei de intervenție din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Maramureș. Asupra celor doi a fost găsit un cablu electric din cupru, de 17 metri lungime. În urma verificărilor s-a constatat faptul că cei doi au pătruns într-un imobil de pe bulevardul Republicii, aflat în construcție, de unde au sustras cablul din panoul de siguranță. Cele două persoane, corpul delict și actele de constatare au fost predate către Poliția Municipiului Baia Mare în vederea continuării cercetărilor”, au arătat reprezentanții IJJ Maramureș.

DirectMM.ro

Lasă un comentariu