Share
Exclusiv: Adolescenta din Crăciunești a fost găsită în orașul prahovean Mizil. Surse: tânărul cu care s-a întâlnit ar fi fost condamnat în trecut

Exclusiv: Adolescenta din Crăciunești a fost găsită în orașul prahovean Mizil. Surse: tânărul cu care s-a întâlnit ar fi fost condamnat în trecut

Final fericit în operațiunea de căutare a minorei în vârstă de 16 ani, dispărută din satul maramureșean Crăciunești în 1 iunie, chiar în prima zi de relaxare a restricțiilor impuse de pandemia COVID-19.

Tânăra a fost depistată ieri, 4 iunie, în orașul prahovean Mizil. Ea plecase de acasă pentru a se întâlni cu un băiat. Conform surselor noastre, tânărul are 21 de ani și provine dintr-o zonă rău famată din Capitală. Aceleași surse ne-au menționat faptul că ar fi recidivist și chiar s-a spus că ar fi căsătorit și ar avea un copil, însă aceste informații nu au fost confirmate oficial momentan.

Între timp, părinții fetei au adus-o deja acasă, unde aceasta a fost audiată. Cel mai probabil, ea va avea nevoie de consilierea unui psiholog. Familia fetei a ținut să mulțumească polițiștilor maramureșeni care s-au ocupat de cazul tinerei, dar și tuturor prietenilor, apropiaților și internauților care au încercat să afle informații cu privire la locul unde s-ar afla Andreea. Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

C.Ț.

Citește și

Exclusiv: Povestea dispariției Andreei din Crăciunești. Familia se teme de ceea ce e mai rău. „Am vorbit cu ea la telefon. Nu o mai recunoaștem!”

1 Comentariu în această postare

  1. Andrei Moraru

    Cum sa plece de acasa o fata asa ?Nu po intelege cegesturi pot face…? Dar totul e bine cand se termina cu bine.Multumiri tuturor celor care au ajutat cat de cat la gasirea fetei si mai ales politiei.Felicitari!

    Răspunde

Lasă un comentariu