Share
Cum lasă unii  tutunul, ajutați de polițiștii de frontieră

Cum lasă unii tutunul, ajutați de polițiștii de frontieră

Polițiștii din cadrul SPF Valea Vișeului, au descoperit în zona de frontieră, mai multe colete ce conțineau 3.525 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 41.242 lei. Țigările au fost ridicate în vederea confiscării iar în continuare se fac verificări în vederea identificării persoanelor.

S-a mai întâmplat și în 27 ianuarie și în 6 februarie și în alte dăți, așa că îți vine să te gândești că e vorba de o floră spontană, adaptată la ger. Mai greu de înțeles e  cum de ea vine gata împachetată și ambalată,  Sau poți lua în calcul că unii s-au lăsat de tutun taman lângă graniță (asta dacă e să o facem pe proștii de bunăvoie).

 

Publicat în:

1 Comentariu în această postare

  1. Da … lasă la înțelegerea cu infractorii să li se vadă activitatea … măcar nu prostiți lumea cu devotamentul datoriei și vedeți cum s-au îmbogățit contrabandiștii fără să aibe un loc de muncă … iar la pârnaie merg doar ,, pionierii cărăuși” . Scoateți ,, cârtițele” din sistemul poliției care sunt în legătură cu infractorii dacă vreți un sistem sănătos … ei predau toate informațiile de serviciu referitoare la control și pază … atunci veți câștiga onoarea necesară unei instituții ..!

    Răspunde

Lasă un comentariu