Share
Băimăreni cercetați pentru tâlhărie calificată; Au agresat un minor și i-au smuls telefonul mobil din mână

Băimăreni cercetați pentru tâlhărie calificată; Au agresat un minor și i-au smuls telefonul mobil din mână

Un bărbat de 43 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, iar față de un alt bărbat de 34 de ani a fost luată măsura controlului judiciar în urma comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Mai exact, la data de 21 ianuarie, ora 18.00, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați prin plângere de un tânăr de 16 ani din Groși despre faptul că, în timp ce se afla în stația de autobuz situată pe strada Mihai Eminescu, două persoane necunoscute s-au apropiat de el, l-au agresat și i-au smuls telefonul mobil din mână.

Ca urmare a activităților de cercetare și a colaborării dintre polițiștii judiciariști, cei de ordine publică și cei rutieri, la scurt timp de la sesizare, s-a reușit depistarea și identificarea presupușilor autori în dreptul unui imobil de pe bulevardul București. Este vorba despre doi băimăreni în vârstă de 34, respectiv 43 de ani  care au fost reținuți pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Ulterior instanța a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile în cazul bărbatului de 43 de ani și măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile față de bărbatul de 34 de ani.

Totodată polițiștii au recuperat și telefonul mobil sustras, acesta fiind restituit victimei. Polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale a celor doi bărbați.

Publicat în:

Lasă un comentariu