Share
Actualizare: Tragic: Un bărbat a murit pe Valea Blidarului. A fost surprins sub un utilaj (FOTO)

Actualizare: Tragic: Un bărbat a murit pe Valea Blidarului. A fost surprins sub un utilaj (FOTO)

Tragedie azi, 22 decembrie, cu numai trei zile înainte de Crăciun. Un bărbat a decedat după ce a fost surprins sub un utilaj. 

La fața locului a intervenit Detașamentul Baia Mare al ISU Maramureș pentru a scoate o persoană surprinsă sub un utilaj pe Valea Blidarului, în Firiza, într-o zonă cu semnal foarte prost.

Din nefericire, însă, la momentul în care au ajuns echipajele de intervenție, bărbatul nu prezenta echipaje vitale, personalul medical fiind nevoit să declare decesul. Ancheta a fost preluată de criminaliști.

ACTUALIZARE – Salvatorii montani au fost prezenți la intervenție, împreună cu colegii de la SMURD Maramureș, echipa de Terapie Intensivă Mobilă. „Ajunși la fața locului, salvatorii au constatat accidentul unui bărbat aflat la pădure, care a fost prins și zdrobit sub un peridoc, prezentând leziuni incompatibile cu viața. Cu toate manevrele executate de salvatori, din păcate, barbatul nu a mai putut fi readus la viață. Dumnezeu să îl ierte”, au arătat și reprezentanții Salvamont Maramureș.

ACTUALIZARE 2 – ”Ieri 22 decembrie, în jurul orei 16.30, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați prin SNUAU 112 despre faptul că un vehicul s-a răsturnat peste un tânăr și l-a accidentat mortal. Polițiștii ajunși la fața locului au constatat faptul că victima este un tânăr de 23 ani din Săcel, angajat al unei societăți comerciale. Polițiștii continuă cercetările în acest caz”, a declarat Ionela Cozma, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

Conform informațiilor noastre, tânărul se numește Ionut B. și este originar din Săcel. Vom reveni cu detalii!

DirectMM.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu