Share
Actualizare: Alertă în Baia Mare: Un bărbat s-a urcat pe Turnul de la Combinat și a amenințat că se aruncă în gol. Motivul este incredibil

Actualizare: Alertă în Baia Mare: Un bărbat s-a urcat pe Turnul de la Combinat și a amenințat că se aruncă în gol. Motivul este incredibil

Alertă în municipiul Baia Mare. Un bărbat s-a cocoțat pe turnul de la fostul combinat chimic din reședința de județ și a amenințat că se va arunca.

Motivele sale au fost fabuloase. În primul rând… înfrângerea suferită de echipa de fotbal CS Minaur Baia Mare în fața Progresului Șomcuta Mare, motiv pentru care a solicitat demisia antrenorului echipei din reședința de județ. Apoi… ar fi avut ceva probleme cu iubita. După câteva ore de discuții, omul s-a dat jos. Numai că imediat a fost dus la Sighetu Marmației, pentru a fi expertizat psihiatric.

„Uitaţi, fraţilor! Sunt aici, pe turn, la prima dungă albă. Să nu credeţi că mint, uitaţi! Sunt la prima dungă albă. Prima dungă albă de pe turnul combinatului. După aia, ce va fi. Va veni poliţia sau nu va veni poliţia, să vedem! Vom urca, acum suntem la o sută de metri, vom urca până la cinci su…, trei sute … două sute cinci zeci de metri. Vom urca până la jumătatea turnului. Să vă întorc camera, să nu spuneţi că mint. … Sper să nu sufere nimeni din cauza mea. Vom vedea ce se va întâmpla. Chemăm primarul la noi, aicea. Să-l dea afară pe Tomiță. Asta-i scopul meu, de asta am urcat aici. Să-l dea afară, pentru că numai așa poate să plece de la echipă și să se aducă un alt antrenor. Nu mai vreau să îl văd pe Tomiță. O să îl sun pe primar și o să-l chem. Dacă va veni, va veni, dacă nu, atunci o să mă dau jos de pe turn când va veni primarul și îl va da afară pe Tomiță. Dorin Toma, de la echipa de fotbal a orașului. Şi mai am o dorinţă, sper să se îndeplinească şi aia”, a spus suporterul, care părea că vorbește cu cineva prin mesaje (foto – captură video).

„Azi, 15 noiembrie, în jurul orei 14.30, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat s-a urcat pe turnul de la fostul Cuprom și amenință că se aruncă dacă nu îi sunt îndeplinite solicitările. Polițiștii ajunși la fața locului au constatat faptul că pe turnul de la fostul combinat Cuprom se află o persoană care s-a urcat la aproximativ 100 metri. Polițiștii au identificat persoana în cauză ca fiind un barbat de 30 ani din Baia Mare. În urma negocierilor cu un specialist din cadrul S.A.S. Maramureș, bărbatul a coborât din respectivul turn. Acesta a fost sancționat contraventional, ulterior fiind transportat la spitalul din Sighetu Marmației. Polițiștii continuă cercetările în acest caz”, a declarat Ionela Cozma, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

DirectMM.ro

Lasă un comentariu