Share
Actualizare 3: Continuă căutările în cazul maramureșeanului dispărut din zona Baicu (VIDEO ȘI FOTO)

Actualizare 3: Continuă căutările în cazul maramureșeanului dispărut din zona Baicu (VIDEO ȘI FOTO)

Luni la amiază, prin 112, a fost sesizată dispariția unui bărbat din zona Baicu, Dragomirești. Acesta a pornit din zona cantonului silvic și trebuia să ajungă la stână.

Persoana de sex masculin, 52 ani este fara antecedente medicale, 180 cm, 60 kg, ochi albastri, par saten, imbracat cu bluza de culoare albastru cu dungi, pantaloni trening culoare inchisa, palarie, si incaltaminte sport in picioare. Ultima oara a fost vazut vineri seara la 20.30 in fata cantonului silvic din zona Baicu de unde a plecat cu caii spre stâna la care lucra. S-a deplasat in teren echipa de prim raspuns a SPJ Salvamont Maramureș, formatia Viseu, împreună cu un echipaj al Politiei Bogdan Vodă.

ACTUALIZARE – Echipajul de prim raspuns al SPJ Salvamont Maramures împreună cu trei echipaje de Politie s-au intors dupa aproape 3 ore de cautari fără succes la stanele de pe valea Baicului in localitatea Dragomiresti. Persoana disparuta nu e nicaieri. S-a solicitat interventia elicopterului pentru un survol in zona extrem de vasta in care se presupune ca se afla disparutul. Echipajul SMURD Jibou format din pilot Ivan Gabriel, copilot Suflet Robert, medic Heredea Sebastian, asistent Hopârtean Viorica, au reactionat extrem de rapid si dupa alte doua interventii delicate, incheiate cu succes au ajuns in zona Maramuresului pentru a-i ajuta pe salvamontiști in demersurile gasirii persoanei dispărute.

Cautarile persoanei dispărute au fost intrerupte din cauza intunericului. Marți au fost reluate prin verificarea de catre colegii de la Politia Bogdan Voda a celor 7 stâne din zona desemnată dupa care in functie de rezultat cautarile vor fi extinse pana la granita cu judetul Bistrița Năsăud. Cei de la elicopterul SMURD Jibou au anuntat Salvamont Maramureș disponibilitatea si dorinta de a ajuta în continuare la cautarea persoanei dispărute.

Gepostet von Salvamont Maramures am Montag, 7. September 2020

ACTUALIZARE 2 – Luni, 7 septembrie, polițiștii din Dragomirești au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat de 52 de ani, din Șomcuta Mare este dat dispărut de la locul unde își desfășura activitatea și anume stâna din zona numită ”Șandra”. Au fost constituite echipe de polițiști, reprezentanți ai Ocolului Silvic Dragomirești, reprezentanți din cadrul Primăriei Dragomirești și salvamontiști, care au efectuat căutări în zona Izvor – Baicu. Căutările vor fi reluate în cursul zilei de marți. La data dispariției era îmbrăcat cu o bluză de culoare albastră cu dungi, pantaloni de trening de culoare închisă, purta o pălărie și o pereche de papuci. Semnalmente: Aproximativ 1.80 m, aproximativ 60 kg, ochi albaștri, păr șaten, față ovală, conform IPJ Maramureș. Vom reveni cu detalii!

DirectMM.ro

Gepostet von Salvamont Maramures am Montag, 7. September 2020


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu