Share
Actualizare 2: Intervenție Salvamont Maramureș: Motociclist rănit pe un drum forestier, mai sus de Uzina de Apă a municipiului Baia Mare (VIDEO ȘI FOTO)

Actualizare 2: Intervenție Salvamont Maramureș: Motociclist rănit pe un drum forestier, mai sus de Uzina de Apă a municipiului Baia Mare (VIDEO ȘI FOTO)

Seara de joi, 25 martie, a adus o nouă intervenție a Salvamont Maramureș. În jurul orei 18.00, printr-un apel prin 112, salvatorii montani au fost anunțați că un motociclist a căzut pe un drum forestier, mai sus de Uzina de Apă a orașului Baia Mare.

Apelantul a menționat faptul că e posibil ca accidentatul să aibă fractură deschisă a membrului inferior. Echipa de prim răspuns a SPJ Salvamont Maramureș s-a deplasat de urgență în zona menționată. Vom reveni cu detalii!

ACTUALIZARE – Echipajul de prim răspuns a SPJ Salvamont Maramureș a ajuns la locul accidentului. Motociclistului rănit i-a fost acordat primul ajutor și a fist transportat cu echipamentele speciale ale Salvamont până în zona în care se afla echipajul SMURD unde a fost predat/preluat în vederea transportării la unitatea medicală pentru investigații. Acțiune s-a incheiat cu succes. Salvatorii montani s-au retras la baza Salvamont. Vezi Video AICI!

ACTUALIZARE 2 – „Azi, la ora 17.35, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați prin apel de urgență 112 despre faptul că o persoană de sex masculin a fost găsită lângă un traseu motocross, în zona numită Valea Vicleanului, zona puțului de mină din Ferneziu. La fața locului, polițiștii au identificat un tânăr de 26 ani din Baia Mare, care a declarat că a pierdut controlul vehiculului pe care îl conducea prin pădure, accidentându-se. Tânărul a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale și a rămas sub supraveghere”, a declarat Ionela Cozma, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

DirectMM.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.1 Comentariu în această postare

  1. Justitiarcuplete

    Trebuie interzise invadarile acestor fiare in padurile noastre. Asa zisele plimbari of road sunt de fapt explozii sonice,poluare cu gaza toxice emise precum si distrugeri ale cararilor si drumeagurilor de munte. Adrenalina care si o produc acesti alienati si o pot procura si alte moduri. Zidul curajului,globul curajului sunt metode ce dau aceleasi trairi. Cand vad diverse mijloace de transport sfâșiind padurile ,cred ca le ar sta bine de vanatori de hoti de lemna decat simpli plimbăreti ,cazatori in prapastii.l

    Răspunde

Lasă un comentariu