Share
Acțiuni ample în contextul pandemiei; În ultimele 24 de ore s-au dat amenzi în valoare de 1.000 de lei

Acțiuni ample în contextul pandemiei; În ultimele 24 de ore s-au dat amenzi în valoare de 1.000 de lei

Pe fondul numărului de cazuri de Covid-19 înregistrate, pentru prevenirea și combaterea infectării cu noul coronavirus, polițiștii au acționat împreună cu jandarmi, polițiști de frontieră, cadre ISU, reprezentanți ai ANSVSA, ANPC, Ministerului Muncii și Protecției Sociale și ai autorităților publice locale, pentru protejarea sănătății publice și au intensificat activitățile de verificare a modului în care se respectă prevederile Legii nr. 55 din 2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Astfel, în ultimele 24 de ore, au fost desfăşurate în sistem integrat acţiuni în zone aglomerate, la agenți economici și în mijloacele de transport în comun.

În acest context, au fost legitimate 1600 de persoane fizice, au fost verificate 30 de societăți comerciale, 774 de obiective/locații de interes, și 134 mijloace de transport, din care cinci mijloace de transport public în comun.

Polițiștii maramureșeni au aplicat 13 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, în valoare totală de 1.000 de lei.

În județul Maramureș, astfel de acțiuni vor fi derulate și în perioada următoare, în vederea limitării efectelor pandemiei.

„Recomandăm cetățenilor să evite în această perioadă aglomerațiile pentru sănătatea proprie și a celor din jur și să respecte regulile privind măsurile de protecție individuală!” – este sfatul oamenilor legii.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Publicat în:

Lasă un comentariu