Share
Acțiune rutieră în județ: În două ore s-au dat amenzi în valoare de 5.000 de lei

Acțiune rutieră în județ: În două ore s-au dat amenzi în valoare de 5.000 de lei

Ieri, 27 ianuarie, între orele 13.30 și 15.30, polițiștii din cadrul Secției 1 Groși au executat o acțiune pe linie de rutieră pentru depistarea și sancționarea conducătorilor de autovehicule care comit infracțiuni la regimul rutier și pentru conștientizarea acestora cu privire la respectarea legislației rutiere în vigoare.

Acțiunea s-a desfășurat în localitățile Coltău și Cătălina, ocazie cu care au fost legitimare 27 de persoane și au fost verificate 16 autovehicule.

Polițiștii au aplicat în intervalul orar propus 14 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 5.000 de lei. Ca măsuri complementare, polițiștii au reținut un permis de conducere și un set de plăcuțe de înmatriculare.

Totodată, aflați în exercitarea atribuțiilor pe D.J. 182B, în localitatea Cătălina, polițiștii au oprit pentru control un autoturism, având direcția de deplasare înspre localitatea Săcălășeni la volanul căruia au identificat un bărbat de 44 de ani din Baia Mare.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, acesta fiind anulat.

Bărbatul a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Publicat în:

Lasă un comentariu