Share
Accidente rutiere în Șurdești și Baia Mare; O femeie a ajuns la spital

Accidente rutiere în Șurdești și Baia Mare; O femeie a ajuns la spital

Sâmbătă seara, 16 octombrie, în jurul orei 21.00, polițiștii din Baia Sprie au fost sesizați cu privire la faptul că pe D.J. 184, în localitatea Șurdești, s-a produs un accident de circulație.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de un bărbat de 45 de ani, din Șurdești, dinspre Cavnic înspre Baia Sprie, a efectuat un viraj la stânga pentru a intra pe străduța care duce la domiciliul acestuia, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism condus în aceeași direcție de către un bărbat de 28 de ani, din Șurdești.

Polițiștii au testat ambii șoferi cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero în cazul șoferului de 45 de ani și de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul șoferului de 28 de ani, fapt pentru care acesta a fost condus la Centrul Medical de Permanență din Baia Sprie, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Astăzi 18 octombrie, ora 09.00, polițiștii Biroului Rutier Baia Mare au fost sesizați prin 112 despre producerea unui accident rutier pe strada Vasile Lucaciu.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 63 de ani, din Remetea Chioarului, aflat la volanul unui autoturism condus dinspre strada Industriei înspre strada Oltului, efectuând manevră de viraj la stânga, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, care circula din sens opus, condus de către o tânără de 22 de ani, din Baia Sprie.
În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a unei femei de 39 de ani, din Baia Mare, pasageră în unul dintre autoturisme. Aceasta a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero în ambele cazuri. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penale sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Publicat în:

Lasă un comentariu