Share
Accidente mortale parcă trase la indigo, în localități care încep cu litera B, având drept victime tineri motocicliști

Accidente mortale parcă trase la indigo, în localități care încep cu litera B, având drept victime tineri motocicliști

Marți, 28 august, în Bârsana, un motociclist de 25 de ani s-a angajat într-o depășire și a intrat în coliziune cu un autoturism care vira la stânga. A murit după mai bine de o oră de la impact. Tânărul care conducea o motocicletă neînmatriculată, nu purta cască de protecție și nu deținea permis de conducere. E vorba de accidentul la care au existat reclamații privind modul cum s-au efectuat cercetările la fața locului, ceea ce a determinat conducerea IPJ să dispună verificări pe acest subiect (vezi aici). Deocamdată, rezultatele anchetei nu au fost făcute publice.

Marți, 10 septembrie, pe strada Moldovei din Borșa a avut loc alt accident mortal, parcă tras la indigo cu cel din Bârsana. Un motociclist de 19 ani a vrut să efectueze o depășire și a intrat în coliziune cu un autoturism al cărui șofer, în vârstă de 47 de ani, a virat la stânga. Motociclisul a fost grav rănit și a murit la câteva ore după impact. S-a constatat că tânărul motociclist nu purta cască de protecție, că avea permisul de conducere reținut și că motocicleta era neînmatriculată.

Foto: arhivă (accidentul de la Bârsana)

Publicat în:

2 Comentarii în această postare

  1. O totala nesiguranta in trafic.Sa fi motociclist sau biciclist pe drumurile din judet si chiar din localitati e o adevarata loterie,oricand poti sa mori.

    Răspunde

Lasă un comentariu