Share
Accidente la ceas de seară: O vârstnică a fost lovită de mașină, iar un alt autoturism a căzut într-un pârâu

Accidente la ceas de seară: O vârstnică a fost lovită de mașină, iar un alt autoturism a căzut într-un pârâu

Aseară, polițiștii din cadrul Secției 1 Groși au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DJ 182 B,  pe raza localității Satu Nou de Jos.

Un echipaj de poliție s-a deplasat la fața locului și a constatat că un bărbat de 58 de ani, din satul Arieșu de Pădure, a condus un autoturism pe strada Republicii din Satu Nou de Jos și, ajuns în dreptul unui imobil, surprinde și accidentează o femeie de 84 de ani din Baia Mare, care circula în calitate de pieton.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a femeii, care a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Aceasta a rămas internată. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Tot aseară, în jurul orei 21.45, lucrătorii Poliției Orașului Săliștea de Sus, în timp ce efectuau serviciul de patrulare pe raza localității Săcel, au constatat că a avut loc un eveniment rutier în dreptul unui imobil.

La fața locului, aceștia au identificat conducătorul auto, un bărbat de 33 de ani, din Săcel, și un tânăr de 26 de ani, concitadin cu primul, pasager dreapta față.

Din primele cercetări efectuate de polițiști s-a stabilit că bărbatul de 33 de ani, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 186 , din direcția Săcel spre Săliștea de Sus, a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens și s-a răsturnat în albia pârâului, denumit ,,Valea cu fagi”.

În urma impactului a rezultat vătămarea pasagerului din dreapta față, care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Acesta a rămas sub supraveghere medicală.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,26 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care i-a fost recoltată o mostră biologică de sânge, refuzând-o pe cea de-a doua.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Foto: Mădălina Lupșe

Publicat în:

Lasă un comentariu