Share
Mocănița de pe Vaser, în decembrie centenar

Mocănița de pe Vaser, în decembrie centenar

În luna decembrie, Mocănița de pe Valea Vaserului va circula timp de 12 zile. Trenurile de iarnă de la sfârșit de an sunt programate în zilele de 8, 15, 20, 21, 22, 23, 26, 27, 28, 29, 30 şi 31 decembrie 2018. Plecarea din gara CFF Vişeu de Sus este la ora 09.00, călătorii ajungând la stația de pornire la ora 15.30. Mocănița va parcurge traseul până la stația Paltin  (21,6 km) și înapoi. Prețul călătoriei este de 87 de lei pentru adulți, 77 de lei pentru studenți și 65 de lei pentru copii. Rezervarea locurilor se face la telefon  0744 686 716.

2 Comentarii în această postare

  1. Asta e tot turismul judetean:Mocanita.La Cimitirul Vesel poate se gandeste careva sa traduca in vreo 2-3 limbi de circulatie internationala inscriptiile de pe morminte,altfel ce haz are pentru un strain sa vada doar niste morminte pictate.Si poate ne gandim sa atragem serios si Fonduri UE nerambursabile,pentru un turism profesional,nu amatorism.Baia Mare,de exemplu,e total la pamant,din toate punctele de vedere.

    Răspunde
    • La așa ceva s-a gândit – și a realizat – Editura Proema Baia Mare. Cartea ”Cimitirul Vesel” e editată în foarte multe limbi de circulație internațională (inclusiv arabă și japoneză) Își are traduse acele inscripții. Numai că trebuie cineva să se ocupe (să fie duse acolo și vândute străinilor). E cea mai la îndemână variantă, că doar nu s-or pune zeci de tăblițe la fiecare mormânt.

      Răspunde

Lasă un comentariu