Share
Înscrierile pentru admiterea la școlile ce pregătesc personal pentru nevoile MAI se fac până în 23 noiembrie,

Înscrierile pentru admiterea la școlile ce pregătesc personal pentru nevoile MAI se fac până în 23 noiembrie,

Înscrierile pentru admiterea la școlile ce pregătesc personal pentru nevoile MAI se fac până în 23 noiembrie,

PENTRU CEI CE VOR SĂ DEVINĂ POLIȚIȘTI

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş a declanşat activitatea de selecţie a candidaţilor pentru concursurile de admitere în instituţiile de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne. sesiunea ianuarie 2019.

Locurile alocate  unităților de învățământ în sesiunea ianuarie 2019

  • Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina – 1.300 locuri (dintre care 30 de locuri pentru romi și 10 locuri pentru alte minorităţi);
  • Şcoala de Agenţi de poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj–Napoca – 300 de locuri (dintre care 10 locuri pentru romi și 3 locuri pentru alte minorităţi).

Cererile de înscriere a candidaţilor se pot depune până în 23 noiembrie 2018.

Trei etape de selecție

Prima etapă constă în evaluarea psihologică și examinarea medicală a candidaților, aceste activități realizându-se la unităţile care au recrutat candidaţii (inspectorate județene de politie și Poliția Capitalei).

A doua etapă  constă în contravizita medicală și proba de evaluare a performanței fizice. Aceste activități se realizează la sediul unităților de învățământ.

A treia etapă constă în examenul de verificare a cunoştinţelor, printr-un test–grilă, la disciplinele limba română şi limba străină (limba engleză sau limba franceză, potrivit opţiunii la înscriere).

Condiţiile legale de participare, etapele de recrutare şi selecţie şi alte informaţii utile se găsesc pe site-ul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş, respectiv http://mm.politiaromana.ro.

Înscrierile şi depunerea dosarelor de candidat se efectuează în zilele lucrătoare, între orele 09.00 și  14.00 la sediul IPJ Maramureş (Baia Mare, str. 22 Decembrie, nr. 37) la Serviciul Resurse Umane. Relații suplimentare la  telefon 0262-207.711.

PENTRU CEI CE VOR SĂ DEVINĂ POMPIERI

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) ”Gheorghe Pop de Băsești” Maramureș demarează activitatea de selecție a candidaților în instituțiile de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne. Pentru nevoile Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (ISGU) vor fi scoase la consurs 300 de locuri la sesiunea de admitere din ianuarie 2019, de la Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti, cu durata de un an.  Dintre acestea, 275 locuri (din care 2 locuri pentru romi) sunt pentru subofiţer de pompieri şi protecţie civilă bărbaţi275 locuri (din care 2 locuri pentru romi)IGSU și 25 locuri (10 IGSU, 7 DGL, 3 DGPI, 5 SIE) pentru maistru militar auto.

Activitatea de recrutare a candidaţilor se realizează la sediul I.S.U. Maramureș, iar cererile de participare/înscriere la concursurile de admitere în şcolile postliceale ale MAI se primesc de către structurile de resurse umane până la 23 noiembrie 2018. 

În vederea înscrierii, candidaţii se vor adresa Serviciului Resurse Umane al Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Gheorghe Pop de Băsești” al județului Maramureș, Baia Mare, str.Vasile Lucaciu, nr.87, de luni până vineri, între orele 0800-1400 . Informaţii suplimentare se pot obține pe site-ul unității www.isumm.ro și la tel: 0262/211212, int. 27010, 27106.

PENTRU CEI CE VOR SĂ DEVINĂ JANDARMI

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Maramureş recrutează candidaţi, pentru concursul de admitere, organizat de instituţiile de învăţământ care pregătesc personal pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne, sesiunea de admitere ianuarie 2019.
Relaţii suplimentare se pot obţine de pe site-urile instituţiilor de învăţământ şi la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Maramureş, Baia Mare, b-dul Unirii nr. 34, sau telefon 0262/277779, interior 24557 sau 24535.

Lasă un comentariu