Share
CJP Maramureș comunică procedura de revizuire a pensionarilor de invaliditate după ridicarea stării de urgență

CJP Maramureș comunică procedura de revizuire a pensionarilor de invaliditate după ridicarea stării de urgență

Casa Județeană de Pensii (CJP) Maramureș comunică procedura de revizuire a pensionarilor de invaliditate după ridicarea stării de urgență.

Astfel, începând cu data de 15 mai, conform prevederilor art.2 din Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 55/2020 privind instituirea unor masuri de protectie socială, pensionarii de invaliditate care au avut termen de revizuire în lunile martie, aprilie și mai sunt rugați să trimită până la data de 15 iunie 2020, prin Poșta Română, cu confirmare de primire, pe adresa Casei Județene de Pensii Maramureș (Baia Mare, str. Hortensiei, nr. 1A), următoarele acte în original:

 1. Actele medicale solicitate la revizuirea anterioară;
 2. Acte medicale care să reflecte starea de sănătate de la ultima revizuire;
 3. Planul de recuperare;
 4. Copie după actul de identitate (buletin, carte de identitate);
 5. Actualizarea numărului de telefon;
 6. Decizia medicală emisa la revizuirea anterioară.

În urma analizării actelor trimise, decizia medicală și planul de recuperare emise de comisia de expertiză pentru următoarea revizuire vor fi comunicate titularului tot prin Poșta Română, cu confirmare de primire.

În cazul în care nu se vor trimite actele medicale solicitate până la data de 15 iunie 2020, pensia de invaliditate va fi suspendată.

2 Comentarii în această postare

 1. Loredana

  Si pentru cei ce urmeaza in luna iunie…..cum se va proceda? ….a se aminti ca in aceasta perioada nu s-au putut face investigatii medicale necesare pentru comisie…..iar acum …..va fi dezastru….programari….care vor depasii termenul de revizuire la comisie

  Răspunde
 2. Sonia sima

  Eu am revizuirea la pensie pe 4 iunie nu am terminat investigatiile cu situatia dea azi va rog sami spuneti data ramane aceeasi va multumesc am timpul foarte scurt

  Răspunde

Lasă un comentariu