Share
CFR ne plimbă mai ieftin. S-a lansat oferta Trenurile Zăpezii

CFR ne plimbă mai ieftin. S-a lansat oferta Trenurile Zăpezii

CFR ne plimbă mai ieftin. S-a lansat oferta Trenurile Zăpezii

CFR Călători a lansat în 8 ianuarie oferta de călătorie Trenurile Zăpezii 2019. Călătorii vor beneficia astfel în perioada 8 ianuarie – 28 februarie de reduceri tarifare atractive la trenurile spre şi dinspre cele mai căutate staţiuni montane pentru schi, cum sunt cele de pe Valea Prahovei şi Vatra Dornei. Reducerile sunt:

  • 25% de luni până joi pentru călătoriile pe rută directă, la clasa a 2-a, cu trenurile InterRegio care au ca punct de plecare/destinație una din staţiunile montane de pe ruta Sinaia – Brașov sau din Vatra Dornei.
  • 31% – 56% zilnic, pentru călătoriile la clasa a 2-a cu trenurile InterRegio care circulă pe Valea Prahovei pe rute între Sinaia – Brașov și retur, prin extinderea ofertei „Reduceri de weekend pe Valea Prahovei”.

Spre exemplu, pe ruta București – Predeal preţul biletului cu această ofertă este de 30,6 lei, cu 8,9 lei mai puţin faţă de preţul întreg, pentru ruta Constanţa – Braşov preţul biletului este de 60,45 lei, cu 18,85 lei mai puţin faţă de preţul întreg.

Rivulus Dominarum

Lasă un comentariu