Share
Președintele Klaus Iohannis evoluează astăzi la Sala Sporturilor din Baia Mare

Președintele Klaus Iohannis evoluează astăzi la Sala Sporturilor din Baia Mare

Astăzi de la ora 17.00, la Sala Sporturilor ”Lascăr Pană” din Baia Mare, președintele Klaus Iohannis se întâlnește cu simpatizanții. Fiind vorba de primul om în stat, s-au luate măsuri speciale de siguranță.  Accesul în sală e permis între orele 15.30 și 16.30 și doar pentru simpatizanții care au confirmat participarea organizatorului PNL Maramureș.

2 Comentarii în această postare

 1. Timandi Lucia

  Daca esti presedintele tuturor romanilor,de ce eu care nu sant simpatizant PNL (o adunatura de incompetenti),nu am acces in sala sporturilor Lascar Pana care a fost construita de comunisti?
  Te intreb presedinte Iohanis care este democratia ta, daca faci diferenta intre ROMANI?Daca tot l ati omorat pe CEAUSESCU ,unde i mi este libertatea exprimării opiniei personale si a drepturilor mele de cetatean ce plateste taxe si impozite in municipiul Baia Mare?Pana unde merge ipocrizia ,de ce nu ti dai demisia ,lasati tinerii sa scape tara asta de subjugarea strainilor,ca a ti vanduto bucata cu bucata?
  Pe banii nostri ai venit la Baia Mare,de ce n ai curaj sa infrunti realitatea ca nu toti sunt simpatizanti pNl si sa vezi aia cum vad lucrurile pentru tara asta. Pe mine nu ma reprezinti ca presedinte pt.ca faci parte din clica aia „..pleaca ai nostri vin ai nostri,asta se intampla de la asa zisa Revolutie din 89,dar voi continua sa sa mi fac datoria de un bun cetatean ROMAN.

  Răspunde
  • MOLDOVAN LILUANA

   Adevărat,dacă nici de data asta nu a identificat problemele cetățenilor români ,nu pune punctul pe ,,i”…poate din start să se considere cel mai inconpetent ; orcum el va cîştiga …( altul mai bun nu avem )
   Iar noi, ca cetățeni, avem o vină, mai ales că nu ne suportăm între noi ca oameni …darmite să punem bazele unui lucru BINE FĂCUT
   Iar ne acceptăm cu o zonă defavorizată declarată de 30 de ani ,îngropată -n acte semnate de mincinoşi şi incompetenți…cu bugetari de lux …permanenți …
   Avem o foarte mare vină şi problemă ..de nație ,pe care politicieni o exploatează, ei se folosesc de acest aspect
   Ce-ar fi să fim oameni ..nu mă mai regăsesc în oraşul meu ..trecem unii pe lîngă alți ca şi cum am fi cu toți străini,unde-i omul de după revoluție cînd ne bucuram unii de alți la prima vedere ,..toate s-au degradat în oraşul Baia Mare… a fost cu buna ştiință a unor aşa-zis ziarişti care s-au crezut purtători de cuvînt .
   Eu zic că schimbarea e la noi, lucrurile se vor schimba în momentul cînd va fi totul la vedere, nu cărțile jucate-n culisele unor birocrați PARVENIȚI DE LUX
   Transparența …e un lucru demult uitat .
   Primăriile să nu mai fie un centr ,o instituție de familie, prin care se spală bani …şi uite aşa vom reuşi să scăpăm de povara lucrului PROST FĂCUT.

   Răspunde

Lasă un comentariu